Καματερός: Κάποιοι εμποδίζουν να ξεκινήσουν οι εργασίες στο λιμάνι πριν τις εκλογές, εδώ και 2 μήνες.

Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τους κ.κ Τσουκαλά Θεόδωρο, Κοτσώνη Αντώνη, Ξυρόφωτο Παντελή, Παπαδάκη Ελένη συναντήθηκε στην Κω με εκπροσώπους της εργολάβου εταιρείας και του Λιμενικού Ταμείου για την έναρξη εργασιών στο λιμάνι.

Έγινε συνάντηση και με τον δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και συμβούλους του.

Συμμετείχε σε όλες τις διαδικασίες ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός προσπαθώντας να καλύψει το κενό επικοινωνίας και ενημέρωσης από το Λιμενικό Ταμείο στην νέα Δημοτική Αρχή.

Για ένα έργο καθοριστικής σημασίας για τον τόπο μας που θα διαρκέσει 20 μήνες, είναι απαράδεκτο η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου να μην ενημερώνει τον δήμαρχο που αναλαμβάνει από 1-9-2019 και ουσιαστικά θα διαχειριστεί όλη τη διαδικασία.

Κατά τις συναντήσεις, διαπιστώθηκε η απαράδεκτη καθυστέρηση για την έναρξη των εργασιών από την μεριά του Λιμενικού Ταμείου, ενώ η σύμβαση έχει υπογραφεί εδώ και 2 μήνες, και ενώ έπρεπε να είχε προχωρήσει στην κατεδάφιση του παλαιού κτιρίου, την αδειοδότηση του νέου αλλά και την μετεγκατάσταση των οικισμών.

Είναι προφανές πως κάποιοι έκαναν και κάνουν τα πάντα για να μην αρχίσουν οι εργασίες πριν τις εκλογές, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του νησιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
ΝΕΟ ΔΣ ΟΜΟΠΣΟΝΔΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Την 24/6/19, συγκροτήθηκε σε σώμα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς, που προέκυψε από τις εκλογές

Close