ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 6 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Κύρωση της σύμβασης δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, του Γ. Ν.  Παίδων Πεντέλης και των συνεκτελεστών της διαθήκης της Ελισάβετ Παπαγιαννοπούλου» τροπολογία που κατέθεσε ο βουλευτής Ηλίας Καματερός με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από άλλες περιοχές, σύμφωνα με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας να υπογράφει εξάμηνη παράταση για την υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο, ακόμα και αναδρομικά. Ουσιαστικά δίνεται εξάμηνη παράταση στις περιοχές των οποίων η ημερομηνία λήξης πλησιάζει, όπως παραδείγματος χάρη στα Δωδεκάνησα (20/5/2019).

Παρέχεται  με αυτόν τον τρόπο η δυνατότητα στους νησιώτες μας, και σε άλλες περιοχές βέβαια, να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά πράγμα που αποδείχθηκε δύσκολο και χρονοβόρο, ιδιαίτερα στα νησιά μας με τις δυσκολίες στις μετακινήσεις.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΠΙΝΑΚΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΡΟΔΟΥ

Συνεχίζεται η ποσοτική και κυρίως ποιοτική αναβάθμιση των έργων τέχνης του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου. Αυτή τη φορά

Close