Και γιατρός αναφοράς σε ξενοδοχεία θέλει να γίνει ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Πονοκέφαλος και πηγή ανησυχίας για τους ξενοδόχους  σε όλη τη χώρα και στη Ρόδο έχουν γίνει οι γιατροί αναφοράς .

Η ιδιαίτερη αναφορά που έκανε στο  Notosnews και την «Απογευματινή Ενημέρωση» ειδικά για την περίπτωση της Ρόδου  ο πρόεδρος της ΠΟΞ δείχνει το μέγεθος του προβλήματος στη περιοχή μας.

Ωστόσο η ανάγνωση της λίστας με τα ονόματα των γιατρών αναφοράς που έχει στη διάθεση του ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου το θέμα που ταλανίζει την τοπική ΝΔ και δεν είναι  άλλο από τις συμπεριφορές των στελεχών της.

Μεταξύ των ονομάτων των γιατρών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι γιατροί αναφοράς στα ξενοδοχεία είναι και αυτό του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ .

Σημειώνεται πως για η  συνεργασία με τα ξενοδοχεία απαιτεί ειδικές προυποθέσεις που μπορεί να μην διαθέτουν όλοι οι γιατροί .

Στο σημείο αυτό προκύπτει το ερώτημα αν  γνωρίζει ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ τις διαδικασίες συνεργασίας  με ένα ξενοδοχείο πόσο μάλλον στην προκειμένη περίπτωση που πρόκειται για γιατρό αναφοράς δηλαδή ευθύνη στο πολλαπλάσιο.

Έχει συνάψει συνεργασία στο παρελθόν συνεργασία με ξενοδοχειακή μονάδα για να γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας του ιατρείου εντός της μονάδας της  εξέτασης προσωπικού της σύνταξης των ατομικών καρτελών εργαζομένων και την αντιμετώπιση των περιστατικών που έχουν να κάνουν με τους πελάτες ;

Είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί χωρίς υπέρογκες αμοιβές ή είναι μεταξύ εκείνων των ιατρών που αξιώνουν υπέρογκες αμοιβές από τους ξενοδόχους;

Με αφορμή το γεγονός ότι ήδη κατέχει τη θέση του πρόεδρου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας  έχει συνάψει σύμβαση ως γιατρός εργασίας είναι σωστό και κυρίως ηθικό να ασχοληθεί και ως γιατρός αναφοράς με τα ξενοδοχεία ;

Το Notosnews διαθέτει την λίστα με τα ονόματα των γιατρών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι γιατροί αναφοράς  για όσους θεωρήσουν τα γραφόμενα λόγια του αέρα. Η λίστα είναι αυτή που έχει και ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Εκκίνηση τουρισμού με …ιατρική συνταγή και μεγάλο αγώνα

Με πολλές εκκρεμότητες  που δεν  έχουν τακτοποιηθεί ξεκινάει την Τετάρτη 1η Ιουλίου η τουριστική σεζόν. Τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας

Close