Η Ρόδος στο χειμερινό πρόγραμμα της Costa Cruises με το Costa Diadema

Και την Ρόδο περιλαμβάνει στο χειμερινό της πρόγραμμα 2020-2021 η εταιρεία Costa Cruiseς, είναι έτοιμη να ξεκινήσει χειμερινή περίοδο 2020-2021. Σε αυτό το πλαίσιο έχει προγραμματιστεί για τις 6 Οκτωβρίου ο κατάπλους του υπερπολυτελούς Costa Diadema μήκους 302 μέτρων στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου. Όπως αναφέρεται η  Costa Cruise, είναι έτοιμη να ξεκινήσει χειμερινή περίοδο 2020-2021.

Ανακοίνωσε ήδη την επανεκκίνηση των κρουαζιερόπλοιων Costa Deliziosa και Costa Diadema στα πλαίσια του επανασχεδιασμού των δρομολογίων της  από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Μάρτιο του 2021. Στόχος η  σταδιακή επιστροφή ενός αυξανόμενου αριθμού πλοίων, προσφέροντας πάντα αυξημένη ασφάλεια ως αποτέλεσμα νέων διαδικασιών υγείας.

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Diadema είναι το πιο σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο της Costa. Είναι ειδικά σχεδιασμένο κρουαζιερόπλοιο για χαλάρωση διασκέδαση  και διακοπές.

Στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο υπάρχει ένα  κατάστρωμα μόνο για παιδιά με κάστρο και πειρατές.

Εκτός από τους πολυτελείς χώρους διαμονής  υπάρχουν επτά εστιατόρια για όλες τις επιλογές σε ότι αφορά τη γαστρονομία.

Αύριο το World Explorer στη Ρόδο

Για αύριο έχει προγραμματιστεί ο κατάπλους του  World Explorer με 61 επιβάτες και  85 άτομα πλήρωμα. Το  120 μέτρων κρουαζιερόπλοιο  θα δέσει ξανά στο λιμάνι της Ρόδου την 1η Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Γ. Τάσιος: Πάνω στον πόλεμο για την επιβίωση όλα μπορούν να συμβούν

Στην εξέλιξη τη φετινής τουριστικής σεζόν  αλλά και στο καλοκαίρι του 2021 αναφέρθηκε μιλώντας στον Alpha ο πρόεδρος της Πανελλήνιας

Close