Η προκλητικότητα της Τουρκίας αγγίζει τα όρια της βαρβαρότητας

«Η προκλητικότητα της πολιτικής της Τουρκίας  αγγίζει τα όρια της βαρβαρότητας . Αυτό φαίνεται και από την μετατροπή της Αγίας Σοφίας ενός συμβόλου του χριστιανισμού σε  τζαμί. Θεωρώ πως η διεθνής κοινότητα και όλος ο  πολιτισμένο ς κόσμος οφείλει  όχι μόνο να αντιδράσει αλλά και να ακυρώσει αυτό που αποφασίστηκε από τη γειτονική χώρα»

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων  μιλώντας σήμερα στο Notos News  και την «Απογευματινή Ενημέρωση» ο βουλευτής της ΝΔ κ .Βασίλης Υψηλάντης με αφορμή την απόφαση της Τουρκίας που έχει ξεσηκώσει παγκόσμιο σάλο.

«Μαζί με όλους τους Έλληνες και όλο τον πολιτισμένο κόσμο ενώνω  τη φωνή μου κατά της απόφασης που έχει ληφθεί.  Και από του βήματος της Βουλής αναφέρθηκα σε αυτό στο πλαίσιο ομιλίας μου στη Βουλή για τη ψηφιακή διακυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Υψηλάντης.

«Παρά το γεγονός ότι  υπάρχουν στη γειτονική χώρα  και ισχυρές φωνές που είναι αντίθετες με αυτά που έχουν δρομολογηθεί  όπως ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης  και άλλες προσωπικότητες ο πρόεδρος της Τουρκίας ακολουθεί μια πολιτική πρόκλησης. Μόνο η  διεθνής καταδίκη μπορεί να τους σταματήσει. Η διεθνής κοινότητα το μόνο που έχει να κάνει είναι να καταδικάσει τις ενέργειες  της Τουρκίας.  Το ίδιο και εμείς που ακολουθούμε το διεθνές δίκαιο», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ.Βασίλης Υψηλάντης αναφέρθηκε και στην εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν που είναι από τις δυσκολότερες στα χρονικά του τουρισμού.

« Θέλω να ευχηθώ τα πράγματα να πάνε καλά,  να συνεχίσουμε να προχωράμε με ασφάλεια στον τομέα του τουρισμού που είναι τόσο σημαντικός για την οικονομία της χώρας και την οικονομία των νησιών μας.  Θεωρώ πως ότι έχουμε να πάρουμε με βάση την  ασφάλεια φέτος είναι κέρδος.  Πράγματα που γίνονται λανθασμένα  καθώς η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη  πρέπει να διορθώνονται. Πρέπει να αναγνωρίζουμε όμως  αυτά που έγιναν  από την κυβέρνηση και κατέστησαν την Ελλάδα από παράδειγμα προς αποφυγή σε παράδειγμα προς μίμηση», τόνισε ο κ. Υψηλάντης.

Ο πεινασμένος  καρβέλια ονειρεύεται

Σε ερώτηση για  όσα δηλώνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και την απαίτηση για εκλογές ο κ. Υψηλάντης δήλωσε :

«Ο πεινασμένο ς καρβέλια ονειρεύεται. Να πούμε θα πρέπει ότι  δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ο ΣΥΡΙΖΑ εκδιώχθηκε από τον κόσμο για τις πολιτικές που εφάρμοσε. Καλλιεργούν στον κόσμο την επιθυμία της επιστροφής. Κανείς εχέφρων άνθρωπος όμως δεν  μπορεί να διανοηθεί πως θα επανέλθουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα. Ούτε καν καλή αντιπολίτευση μπορούν να κάνουν».

Όσο για αυτά που έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας για τον ΣΥΡΙΖΑ  ο κ. Υψηλάντης δήλωσε ότι ως αντιπρόεδρος της  προανακριτικής επιτροπής δεν μπορεί να προβεί σε δηλώσεις .

«Αυτά που φαίνονται και πέραν αυτής της υποθέσεως το παρακράτος έχει όνομα  και δεν είναι η κυβέρνηση και η ΝΔ.  Αλλά η προηγούμενη κυβέρνηση και οι συνεργάτες της».

Ο κ. Βασίλης Υψηλάντης αναφέρθηκε  και στο νομοσχέδιο για τη ψηφιακή διακυβέρνηση καθώς τους μήνες της καραντίνας  όπως τόνισε η Ελλάδα έκανε τεράστια βήματα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Ανοίγει από αύριο με ελεύθερη είσοδο για τους Ροδίτες το Ήχος και Φως και οικονομική ζημία του Δήμου δεν υφίσταται!

Ανοίγει από  αύριο με ελεύθερη είσοδο για τους  Ροδίτες ο δημοτικός Ανθόκηπος  στην πλατεία Ρίμινι που είναι ευρύτερα γνωστός ως

Close