Η πιο πληθωρική Ελληνίδα θα σε κάνει να αλληθωρίσεις (Pics)

Και όχι άδικα…

Είναι πολύ λίγα και πολύ συγκεκριμένα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν κάθε άντρα να υποταχθεί χωρίς επιστροφή. Ένα απ΄αυτά και πιθανότατα το πιο ισχυρό απ΄όλα, είναι το βλέμμα. Όχι οποιοδήποτε βλέμμα. Εκείνο που έχει η κοπέλα το κεφάλι κατεβασμένο και σηκώνει τα βλέφαρα, γουρλώνει τα μάτια και κοιτάζει μια αθωότητα που είναι συνώνυμο της αταξίας.

Η Σοφία Φυρού είναι μάστερ σε αυτή την κίνηση. Διαθέτει ένα σούπερ πληθωρικό κορμί σε κάθε του σημείο. Τόσο πληθωρικό που δεν καλύπτεται εύκολα. Αλλά εκεί που αποθεώνεται η κατάσταση είναι όταν κάνεις το λάθος να την κοιτάξεις στα μάτια. Οι Σειρήνες που παραλίγο να σκοτώσουν τον Οδυσσέα και τους συντρόφους του με το τραγούδι τους θα ντρέπονταν μπροστά της.

Όσο σε κοιτάζει την ακούς να σου λέει «Μα γιατί; Τι έκανα;» και αυτή η μικρή φωνούλα στο αυτί σου ξεσηκώνει τα πιο άγρια σου ένστικτα. Αυτό είναι η Σοφία και γι΄αυτό μπήκε τόσο γρήγορα στο πάνθεον των Ελληνίδων.

 

 

 

 

 

 

 

 

https://dovites.blogspot.com/2019/11/pics_14.html#more

Απάντηση

Read previous post:
Μητσοτάκης – Ζάεφ: Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη – Τι θα συζητηθεί

Τη δεύτερη συνάντησή τους μετά από αυτή στη Νέα Υόρκη το Σεπτέμβριο θα έχουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη Κυριάκος Μητσοτάκης και

Close