Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διευρύνει τις συνεργασίες της, στο πλαίσιο του τίτλου «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019»

Διευρύνει τις συνεργασίες της, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με άλλους φορείς, στο πλαίσιο του τίτλου «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019».

 

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χτες, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα & Γαστρονομίας, Φιλήμονα Ζαννετίδη, με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου και γενικό γραμματέα Ελληνικής Συνόδου Πρυτάνεων στην Ένωση Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων στις Βρυξέλλες, Σπύρο Συρόπουλο, την Διευθύντρια της Σχολής ΑΝΚΟ, Στεργία Έψιμου και τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων – Δωδεκανήσου, Νίκο Χριστοφόρου.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς το κάλεσμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για συνεργασίες με διάφορους φορείς και οι δράσεις για την προώθηση του τίτλου «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019», βρίσκει πάντα ανταπόκριση. Στη συνάντηση, συμφωνήθηκε η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Τουριστικής Σχολής ΑΝΚΟ, στις δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Επιστολή Πολάκη σε Στουρνάρα: Ζητά να παρευρεθεί στο επόμενο ΔΣ της ΤτΕ

Στην επιστολή του προς τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ζητά να παρευρεθεί στο επόμενο Διοικητικό

Close