Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Εκρέμ Κοτζά

«Τον επιτυχημένο επαγγελματία της Ρόδου Εκρέμ Κοτζά ανακοινώνουμε σήμερα, έναν άνθρωπο που έχει καταξιωθεί στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών και η συνεργασία του με άλλους επαγγελματικούς χώρους, έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.

Με αναπτυγμένο το αίσθημα του εθελοντισμού και της συμμετοχής στα κοινά αλλά και της προσφοράς βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, τάσσεται στο πλευρό μας, γιατί μέσα από την παράταξή μας, βρίσκει συναγωνιστές σε αυτή του την προσπάθεια, για το καλό του τόπου.

Καλωσορίζουμε και τον Εκρέμ Κοτζά και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης  Γ.  Κρητικός

Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψ. Δήμαρχος Ροδίων

 

Βιογραφικό

Ο Εκρέμ Κοτζά γεννήθηκε το 1972 στη Ρόδο και μεγάλωσε στην πόλη της Ιαλυσού όπου τελείωσε και το γυμνάσιό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Η εργασιακή του εμπειρία ξεκινά, με την συμμετοχή του σε ξυλουργικό εργοστάσιο με αντικείμενο τις ξυλουργικές δημιουργίες – κατασκευές .

Με την τεχνογνωσία που απέκτησε ιδρύει την δικιά του επιχείρηση – βιοτεχνία.  Από το 1996 έως και  σήμερα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανακαινίσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και μεγάλων τουριστικών μονάδων του νησιού μας.

Παράλληλα ασχολείται ενεργά με την κυνοφιλία στο νησί της Ρόδου και μετέχει σαν ταμίας στο Δ.Σ του Κυνοφιλικού Ομίλου Ρόδου.

Επίσης είναι μέλος  στο Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου.

Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα του εθελοντισμού και της συμμετοχής στα κοινά και προσφέρει την βοήθεια του όποτε του ζητηθεί.

 

Αναφορικά με την απόφαση του να είναι υποψήφιος με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνει τα εξής:

«Συνομιλώντας με το Δημήτρη Κρητικό, διέκρινα  την αποφασιστικότητά του αλλά και τη θέλησή του να εργαστεί για να ανεβάσουμε τη Ρόδο μας ψηλά. Με γνώμονα πάντα το κοινό καλό, την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μου, δηλώνω δυναμικά «παρών» σε αυτήν την προσπάθεια»

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Παράταση προθεσμίας στον Δήμο Ρόδου, δίνει η Περιφέρεια, για να εντάξει έργα ανάπλασης της περιοχής Κόβα στο ΕΣΠΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, παρατείνεται κατά ένα τρίμηνο, ως τις 30 Ιουνίου 2019, η προθεσμία που

Close