Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Νεκτάριου Πολίτη

Η οικογένεια της «Ρόδος Αξιών» μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και αποκτά νέα μέλη, υποψήφιους με ευαισθησίες και όραμα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νεκτάριος Πολίτης, με πετυχημένη πορεία στον αθλητισμό, άξιος συνεχιστής της αθλητικής παράδοσης των προγόνων μας, και με εμπειρίες και ιδέες που μπορούν να συμβάλουν στο να γίνει το νησί μας καλύτερο.

Αυτούς τους ανθρώπους τους χρειαζόμαστε, γιατί η προθυμία τους να βοηθήσουν στη βελτίωση της ζωής και της εικόνας του τόπου, είναι ανιδιοτελής και ειλικρινής.

Καλωσορίζουμε και το Νεκτάριο Πολίτη στην παράταξή μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη.

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης  Γ.  Κρητικός

Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψ. Δήμαρχος Ροδίων

 

Βιογραφικό

Ο Νεκτάριος Πολίτης γεννήθηκε το 1977.  Είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Τσαούσογλου Πολίτη, Οικονομολόγο. Φοίτησε στο Τ.Ε.Ι Αθηνών, στο τμήμα Έργων Υποδομής. Είναι επί δέκα χρόνια Μέλος της Εθνικής Ελλάδος Πίστας Ποδηλασίας και επί δέκα συνεχή χρόνια Πρωταθλητής Ελλάδος. Επίσης Πρωταθλητής Ευρώπης και 8ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας στην Ιταλία. Καταξιωμένος πλέον προπονητής ποδηλασίας, εδώ και οχτώ χρόνια προπονεί ομάδες και αθλητές με διακρίσεις. Από το 2011 είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας χειροποίητων ποδηλάτων. Όραμα του να δει ξανά τη Ρόδο  να ”ποδηλατεί” δίχως καυσαέριο και μόλυνση του περιβάλλοντος. Ποδηλατόδρομοι στην πόλη συνεπάγονται ποιότητα ζωής ,οικονομία, αποσυμφόρηση του κέντρου από τα αυτοκίνητα  και προστασία του περιβάλλοντος.

Για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνει τα εξής: «Ταξιδεύω  από τα 18 μου χρόνια και έχω πάει παντού. Cuba -Colombia Cali- Russia- Caracas- Μiami- Philadelphia-Polonia, Cape Town  Africa, καθώς και σε όλη την Ευρώπη.

Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι ένα μέρος σαν την Ρόδο δε διαθέτει δίκτυο ποδηλατοδρόμων .Δέχτηκα την τιμητική πρόσκληση  από τον Δημήτρη Κρητικό  να συμμετάσχω στην προσπάθεια αναβάθμισης του τόπου που αγαπάω.

Ευελπιστώ να έχω την ευκαιρία να συμβάλω με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, ώστε το ποδήλατο να μπει στην καθημερινότητα μας και να αλλάξει την ποιότητα της ζωή μας.

Επειδή η άθληση είναι μια από τις προτεραιότητές μου, θα προσπαθήσω να γίνει προτεραιότητα και για όλους εσάς. Πιστέψτε με Αξίζει»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Τοποθέτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου Υφυπουργού ΑΑΤ στην Βουλή για την Κοινή Αγροτική Πολιτική μετά το 2020

Η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) αποτελεί από τους πιο σημαντικούς τομείς εφαρμογής πολιτικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι

Close