Η παράταξή «Με Δύναμη για τη Ρόδο» αποχώρησε από την διακομματική

Από την «εικονική πραγματικότητα» των δήθεν έργων,

…. επιστροφή στην πεπατημένη!

 

Η απερχομένη Δημοτική Αρχή δεν σταματά να βλέπει πράγματα που δεν έγιναν ποτέ στο νησί, μόνο και μόνο για να κρύψει αυτό που βλέπει όλη η Ρόδος: Τις πελώριες ευθύνες της, που στέρησαν στη Ροδίτισσα και στο Ροδίτη μια καλύτερη ζωή, την παροιμιώδη ανικανότητά της που μείωσε την αξία της Ρόδου και το εισόδημα των Ροδιτών, τις πολιτικά εγκληματικές αμέλειές της που πρόσβαλαν την αξιοπρέπεια του μόνιμου κατοίκου, αλλά και του επισκέπτη του νησιού μας.

Αλλά σήμερα η απερχομένη Δημοτική Αρχή, στη Διακομματική Συνάντηση για την κατανομή των χώρων και τη χρήση τους για τις  εκλογές της 26ης Μαΐου, που δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτό τον κόσμο, ξεπέρασε κάθε όριο ανευθυνότητας.  Προσήλθε απροετοίμαστη και χωρίς κανένα σχέδιο με βάση το νόμο και την κοινή λογική, προκειμένου οι εκλογές στο νησί μας να διεξαχθούν ομαλά και πολιτισμένα.

Η παράταξή μας «Με Δύναμη για τη Ρόδο» αποχώρησε από την σημερινή διαδικασία-παρωδία, αρνούμενη να γίνει μέρος τέτοιας προχειρότητας και ανοργανωσιάς.

Αντιλαμβανόμαστε πως η απερχόμενη Δημοτική Αρχή συνειδητοποιεί την επερχόμενη ήττα της στις εκλογές και δεν ασχολείται σοβαρά με τίποτα. Ας προσπαθήσει λίγο περισσότερο όμως, κι αφού δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, τουλάχιστον να τις οργανώσει στοιχειωδώς σωστά. Είναι κι αυτή μια προσφορά στον τόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Κατατέθηκε ο συνδυασμός της παράταξης “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”

''Αγαπάμε την Ευθύνη. Συνεχίζουμε Μπροστά, στο Αύριο που Αξίζουμε'' Στο Πρωτοδικείο Σύρου  ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, για την κατάθεση του

Close