Η κ Μαίρη Μοσχή η επί τιμής Πρόξενος της Αυστρίας στη Δωδεκάνησο

Με μεγάλη επιτυχία ετελέσθησαν στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου τα επίσημα εγκαίνια του Επίτιμου Προξενείου της Αυστρίας της περιφέρειάς Νοτίου Αιγαίου με δικαιοδοσία σε όλη τη Δωδεκάνησο, με έδρα τη Ρόδο. Η Πρόξενος επί τιμής είναι η κυρία Μαίρη Μοσχή.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ετελέσθη  αγιασμός στο χώρο του Προξενείου επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, παρουσία  του   Πρέσβη της Αυστρίας Andrea Ikić-Böhm και του  Αιδεσιμότατου πατήρ των Γερμανόφωνων καθολικών Msgr Hans Brabeck.

Ακολούθησε η τελετή στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου όπου παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο Στρατηγός της 95 ΑΔΤΕ Νικόλαος Φλάρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου Μιχάλης Καληωράκης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Θωμάς Σωτρίλης καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων, αρχών, υπηρεσιών  και ενώσεων  της Δωδεκανήσου και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε το εξαιρετικό Ελληνοαυστριακο πιανιστικό ντουέτο Χρήστος Μάραντος και Harald Ossberger σε μια συναυλία κλασικής μουσικής με έργα πιάνου για τέσσερα χέρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Κριτήριο ψήφου οι σύγχρονες ανάγκες των γυναικών

Σε σύσκεψη γυναικών μίλησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα Θεανώ Κουντούρη, τις οποίες κάλεσε να στείλουν μήνυμα αγωνιστικής

Close