Η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη, από τη Ρόδο και την Κάρπαθο στο The XFactor Greece

Με χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, ξεκίνησε το πιο συναρπαστικό «ταξίδι» για ένα πλήθος υποψηφίων που ονειρεύονται να φτάσουν μέχρι τα Chairs και να έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως εκείνοι έχουν το «X Factor», με όνειρο μια μεγάλη καριέρα στη μουσική βιομηχανία, όπως έχουν επιτύχει διεθνώς όχι μόνο νικητές, αλλά και συμμετέχοντες στο κορυφαίο talent show.

Μεταξύ των υποψηφίων είναι η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη, Ροδίτικης και Καρπαθιακής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας της Μαρίας Καπετανάκη, το γένος του παππού Καπετανάκη, από το Απέρι και Μάτσου της γιαγιάς από το Μεσοχώρι Καρπάθου.

Ο πατέρας της είναι Ρόδιος ιατρός Παύλος Μπακίρης.

 

 

Η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη σπουδάζει Ιατρική στο European University Cyprus και παράλληλα είναι καθηγήτρια πιάνου από 15 χρόνων, έχει το πτυχίο πιάνου καθώς και το πτυχίο της φωνητικής!

 

Η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη στο Μεσοχώρι Καρπάθου

Έχει συμμετοχές σε όλους τους πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου, από την  ηλικία των 6 ετών, καθώς και σε διεθνείς και παγκόσμιους!

Έχει 22 συμμετοχές σε διαγωνισμούς πάντα με  το πρώτο βραβείο και το χρυσό μετάλλιο.

Λατρεύει την Καρπάθικη μουσική, όπου κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών, συμμετέχει ενεργά στο Καρπάθικο γλέντι, τραγουδώντας τους τοπικούς σκοπούς!

Καλή επιτυχία και στο The XFactor!

 

Πηγή: karpathiaki.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Μάνος Κόνσολας «Η αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της ΕΤΕ στα Αφάντου, είναι συνέπεια του αφελληνισμού των ελληνικών τραπεζών που έγινε με την υπογραφή της κυβέρνησης Τσίπρα»

Την αντίθεσή του στην επαπειλούμενη αναστολή της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Αφάντου, εκφράζει ο υπ. Βουλευτής της

Close