Η Δέσποινα Χατζηδιάκου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”.

Αντώνης Καμπουράκης: Καλωσορίζω τη Δέσποινα Χατζηδιάκου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”.

 

Αντώνης Καμπουράκης: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την υποψηφιότητα της Δέσποινας Χατζηδιάκου στο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Δέσποινα Χατζηδιάκου, μία δυναμική επιστήμονας που κοσμεί τη Ρόδο, κοσμεί από σήμερα και το συνδυασμό μας. Η λαμπρή της πορεία και οι γνώσεις της, είναι απαραίτητα συστατικά στην πορεία μας Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

 

Δέσποινα Χατζηδιάκου: «Μετά από ώριμη σκέψη Ευθύνης αποφάσισα να υπηρετήσω τον τόπο μας, με τον Αντώνη Καμπουράκη. Νιώθω ότι τώρα είναι η ώρα για να προσφέρω στο νησί μας την πείρα, τις γνώσεις, την παιδεία και το «είναι» μου, με πολύ διάθεση, για να συμμετέχω σ’ αυτό που χρειάζεται το όραμα, για να γίνει πραγματικότητα για όλους μας.»

 

Βιογραφικό

 

Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά. Έχω δυο κόρες. Μετά από πολυετή μου πορεία ως εκπαιδευτικός στη Β’ θμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου σε θέσεις: Γυμνάστρια, Διευθύντρια Γυμνάσιο Καλυθιών, Προϊσταμένη Γ’ Γραφείου (6 νησιά), Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Πεταλούδων Δωδεκανήσου, και μετά συνέχισα την Ακαδημαϊκή μου εξέλιξη. Είμαι κάτοχος Πτυχίου Φυσικής Αγωγής & Υγιεινής, από το Πανεπιστήμιο  Τορόντο. Κατέχω Μεταπτυχιακούς  τίτλους από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο Καναδά, και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Μιλάω και γράφω Αγγλικά και Γαλλικά. Υπηρέτησα την πατρίδα μας στο Διπλωματικό Σώμα της Ελλάδας στον Καναδά και στις Δυτικές πόλεις της Αμερικής, ως Συντονίστρια εκπαίδευσης και πολιτισμού, υπεύθυνη για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Ο Νίκος Καραμαρίτης στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”.

Αντώνης Καμπουράκης: Καλωσορίζω τον Νίκο Καραμαρίτη στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”.   Αντώνης Καμπουράκης: «Με χαρά ανακοινώνω την

Close