Ηράκλειο: Έκοψαν το ρεύμα σε σπίτι 5χρονου παιδιού με κινητικά προβλήματα

Ηράκλειο: Με τον χειρότερο τρόπο, άρχισε η μέρα για μια μητέρα από το Ηράκλειο και το 5χρονο παιδί της. Αντιλήφθηκε πως ένα συνεργείο επρόκειτο να κάνει διακοπή της ηλεκτροδότησης στο σπίτι τους.

Ηράκλειο: Τι ακριβώς συνέβη

Όπως καταγγέλλει, την ώρα που ετοίμαζε το πρωινό του παιδιού της, αντιλήφθηκε πως ένα συνεργείο της ΔΕΗ, πήγε να διακόψει την ρευματοδότηση του σπιτιού τους, το οποίο νοικιάζουν. Το 5χρονο παιδί, αντιμετωπίζει εκ γενετής κινητικά και άλλα προβλήματα.

Η γυναίκα, τόνισε πως, όταν προχώρησε στην μίσθωση του σπιτιού, γνώριζε πως υπήρχε κάποιο χρέος στη ΔΕΗ από τον προηγούμενο ενοικιαστή. Ωστόσο, γνώριζε πως υπήρξε κάποια ρύθμιση. Κάθε μήνα, έδινε ένα ποσό στον ιδιοκτήτη για το ρεύμα, όμως κάποιες δόσεις δεν πληρώθηκαν στην ώρα τους και η ρύθμιση χάθηκε!

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να διακοπεί η ηλεκτροδότηση. Η ίδια βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς δεν γνωρίζει πώς θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα, ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο σπίτι.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Πρόστιμο 5.000 ευρώ και φυλάκιση ενός έτους σε 31χρονο που έκλεισε γατάκια σε κάδο απορριμμάτων

Ένα χρόνο φυλακής και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ κόστισε σε έναν 31χρονο από τα Τρίκαλα το κλείσιμο ενός κάδου απορριμμάτων

Close