Ημερίδα με τίτλο “H Ειδική Αγωγή και η Σχολική Ψυχολογία στην αυλή ενός σύγχρονου και καινοτόμου εκπαιδευτικού συστήματος”

Ο Δήμος Ρόδου με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Άννα Ζωάννου  σας προσκαλεί σε μία ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα με τίτλο “H Ειδική Αγωγή και η Σχολική Ψυχολογία στην αυλή ενός σύγχρονου και καινοτόμου εκπαιδευτικού συστήματος” που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου, το Εργαστήριο Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων στην Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ χορηγοί είναι ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και ο Ραδιοφωνικός σταθμός Notos News 97.8.

Στην ημερίδα θα επιχειρηθεί η ανάδειξη του σύγχρονου ρόλου της Ειδικής Αγωγής και της Σχολικής Ψυχολογίας για το παιδί, τον γονέα, τον εκπαιδευτικό και τον ειδικό. Ομιλητές θα είναι ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας – Σχολή Επιστημών Αγωγής, Δρ. Παναγιώτης Αγγελίδης, η Επίκουρη Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δρ. Ασημίνα Τσιμπιδάκη και ο Δρ. Μάριος Κωνσταντίνου, Κλινικός Παιδοψυχολόγος / Παιδονευροψυχολόγος του Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Paper cut of children read a book under tree on old book

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Δημήτρης Γάκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Χτίζουμε το οικοδόμημα της Φιλίας και της Ειρήνης στα Βαλκάνια πάνω στα θεμέλια του αμοιβαίου σεβασμού»

«Ο χαρακτήρας της εποχής που ζούμε είναι για την περιοχή μας ιστορικός. Τόσο για τη διεκδίκηση νέων κοινωνικο-πολιτικών αιτημάτων για

Close