Εργατικό Κέντρο Ρόδου «Πανεθνική Ημέρα Δράσης στις 30 Μαΐου από την «Κοινωνική Συμμαχία»»

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ- ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ <<ΠΕΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ στις 30 ΜΑΗ 2018

Πραγματοποιήθηκε,  στα γραφεία του Ε.Κ.Ρ, την Τετάρτη 16 Μαΐου σύσκεψη των κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων της περιοχής μας με σκοπό τον συντονισμό της δράσης και τη συγκρότηση και στη Ρόδο της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ»,  με βάση τις αποφάσεις που πήραν τα κεντρικά όργανα των φορέων τους.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος: ο Πρόεδρος του ΕΚΡ Σάββας Χατζησάββας, ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΔ, Νίκος Παπασταματίου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, Βασίλης Περίδης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, Γιάννης Γλυνός ,ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Κωνσταντίνος Ζωγραφίδης,  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου, ΝικόλαοςΤσούλλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου ΙΦΔΧ «οΚολοσσός», Κωνσταντίνος Στυλιανού, ο Γεν. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, Κωνσταντίνος Σπανός, ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, Κωνσταντίνος Γλεντής, ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ Κωνσταντίνος Μουτσάκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης τα στελέχη του ΕΚΡ:  Νίκος Τριπολίτης, Μιχάλης Χαροκόπους,  Μιχάλης Ροδίτης και Ηλίας Μπούκλας.

Απ’ όλους τους συμμετέχοντες εκφράστηκε η αναγκαιότητα να συγκροτηθεί και στη Ρόδο η «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», με στόχο τη συνεργασία και την κοινή δράση για την προώθηση λύσεων στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας, αλλά και οι κλάδοι που ο κάθε φορέας εκπροσωπεί.

Συμφωνήθηκε όλοι οι φορείς, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις, να συμμετέχουν στην ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, που θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικά στις 30 Μάη 2018.

Το επόμενο διάστημαθα ανακοινωθούν οι δράσεις και οι κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσουν οι φορείς εκείνη την ημέρα.

Το ΕΚΡ με ομόφωνη απόφαση της Διοίκησής του θα συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στις 30 Μάη 2018

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΡ

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Read previous post:
Μάνος Κόνσολας «Ιδρύεται Λιμενικός Σταθμός στο Αγαθονήσι»

Θετική ήταν η απάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας, κ. Κουρουμπλή, στην πρόταση που είχε καταθέσει με Ερώτησή του στη Βουλή, ο

Close