Επτά βραβεία και μία τιμητική διάκριση από διεθνής οργανισμούς, απέσπασε ο δήμος Ρόδου, ως επιστέγασμα της προσφοράς του στον πολίτη.

Επτά συνολικά βραβεία και μία τιμητική διάκριση απέσπασε από διεθνής και εγχώριους οργανισμούς , ο δήμος Ρόδου για τις αποτελεσματικές και καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει στον πολίτη και τον επισκέπτη , ως επιβράβευση της συστηματοποιημένης και διαχρονικής προσπάθειας που καταβάλει καθημερινά η παρούσα δημοτική Αρχή,  σε όλους τους τομείς του δημόσιου βίου.

Σε μία ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι στην αίθουσα εθιμοτυπίας,  παρουσία του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και των θεσμικών υπευθύνων Αντιδημάρχων Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Μιχάλη Παλαιολόγου, Πολιτισμού και Μεσαιωνικής Πόλης Τέρη Χατζηιωάννου, Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου και του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ Αλέξανδρου Μανωλάκη, παρουσιάστηκαν τα βραβεία που απέσπασε ο Δήμος Ρόδου κατά την τελετή απονομής των βραβείων «Greek Travel Awards Σκανδιναβίας» και  «Greek Green Awards 2019» , όπως και η τιμητική διάκριση στο Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών «international Organization for Migration (ION), για την ευγενική προσφορά και πολύτιμη υποστήριξη του στον ΔΟΜ.

Αναλυτικότερα ο Δήμος Ρόδου, απέσπασε πέντε (5)  βραβεία στην τελετή απονομής βραβείων  «Greek Travel Awards Σκανδιναβίας» στις κατηγορίες  (Best Family – Best Culture – Best City- Best Life & Sports- Best Island Destination),  δύο βραβεία στην 3η Διεθνής έκθεση verde. Tec,  στις κατηγορίες «Ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων στην Νησιωτική Ελλάδα» και «Στρατηγικός σχεδιασμός έργων ύδρευσης και αποχέτευσης», αλλά και την τιμητική διάκριση από το Διεθνή Οργανισμό  Μετανάστευσης του ΟΗΕ , για την συνολική προσφορά του δήμου Ρόδου στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος αλλά και τη δημιουργία  νέας δομής επαναπατρισμού των μεταναστών.

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Ρόδου, δήλωσε ότι όλα αυτά  τα βραβεία – έργα και δράσεις – αλληλοσυσχετίζονται και αλληλοσυμπληρώνονται τονίζοντας τα ακόλουθα.

«Τα βραβεία αυτά αφορούν επιβράβευση προσπαθειών συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς, του συνόλου των συνεργατών μου αιρετών και υπηρεσιακών και αποδεικνύουν ότι ο δήμος Ρόδου πρωταγωνιστεί σε όλους τους τομείς, κάτι που αναγνωρίζεται από διεθνείς  οργανισμούς  και το πανελλήνιο, προβάλλοντας έτσι τη Ρόδο παντού».  

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Με υπογραφή της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά αναγνωρίστηκε η πρώτη στη Λέσβο ιαματική πηγή «Θερμά Κόλπου Γέρας»

Με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενα Κουντουρά, αναγνωρίστηκε η πρώτη στη Λέσβο ιαματική πηγή «Θέρμα Κόλπου Γέρας». Η απόφαση

Close