Επίσκεψη του Προέδρου της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Επίσκεψη του Προέδρου της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τον υποδέχθηκε εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Φλεβάρης και αντιπροσωπεία μελών της Περιφερειακής Αρχής.

Ο κ. Φλεβάρης καλωσόρισε στο πρόσωπο του Προέδρου την ΓΣΕΕ, το Προεδρείο, τα μέλη και το Εργατικό Κίνημα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στο νησί της Ρόδου που με το αίσθημα φιλοξενίας και με τις υποδομές που διαθέτει, υποδέχεται το 37ο Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος.

Τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, συνόδεψαν κατά την επίσκεψή του ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου κ. Σάββας Χατζησάββας και αντιπροσωπεία του ΕΚΡ, ο Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Βοργιάς και μέλη της ΓΣΕΕ.

Ο κ. Παναγόπουλος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπογράμμισε ότι η Δημοκρατία και η λειτουργία των θεσμών απαιτεί την ομαλή διεξαγωγή του Συνεδρίου στο νησί της Ρόδου παρά την προσπάθεια εκείνων που επιδιώκουν να το παρεμποδίσουν.

Ο κ. Φλεβάρης ευχήθηκε καλή, γόνιμη και εποικοδομητική διεξαγωγή των εργασιών του Συνεδρίου στη Ρόδο.

Απάντηση

Read previous post:
TripAdvisor: Καλύτερος περιφερειακός αερομεταφορέας στην Ευρώπη η Aegean

Καλύτερος περιφερειακός αερομεταφορέας στην Ευρώπη και καλύτερος σε εθνικό επίπεδο, αναδεικνύεται από τους ταξιδιώτες της TripAdvisor η Aegean Airlines για

Close