Εξαιρετικά επιτυχημένος ο 3ος Δρόμος Βουνού Ακραμύτη Μονολίθου Ρόδου

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο 3ος Δρόμος Βουνού Ακραμύτη που διοργάνωσε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 ο Σύλλογός μας στην Μονόλιθο της Ρόδου.

Η απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς διαδρομή μήκους περίπου 10 χιλιομέτρων περιελάμβανε τμήματα όλων των ειδών εδάφους (ασφάλτινα, χωμάτινα, βραχώδη), πεδινά αλλά και με σημαντικές κλίσεις και υψομετρικές διαφορές.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 107 αθλητές & αθλήτριες, με την τελική κατάταξη να διαμορφώνεται ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ: 1ος Νικητής: Χατζηιωάννου Μιχαήλ, 2ος Νικητής: Κολιάδης Αντώνης, 3ος Νικητής: Τσαπούκης Νικόλαος.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 1η Νικήτρια: Ολλκόνεν Σάρι, 2η Νικήτρια: Τσουκανέλη Αλεξάνδρα, 3η Νικήτρια: Παπαγιάννη Ξανθή.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δρομείς για την συμμετοχή τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, την ίδια εποχή.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα και συγκεκριμένα:

– Στο Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου, για την δωρεά των αναμνηστικών αθλητικών μπλουζών που διανεμήθηκαν στους συμμετέχοντες δρομείς στο τέλος του αγώνα.

– Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονολίθου «ΝΕΑ ΖΩΗ», για την προσφορά των αναψυκτικών και των εδεσμάτων.

– Στα ξενοδοχεία «ΕΛΑΦΟΣ» & «THOMAS», στον παραδοσιακό ξενώνα «ΛΗΜΕΡΙ» και στα διαμερίσματα «MONOLITHOS VILLAGE», για την χορηγία δωρεάν διανυκτερεύσεων στους τρεις πρώτους/ες νικητές/τριες του αγώνα.

– Στα καταστήματα «Treasure Jewels & More», «WHEELS bike shop» & «Alkionis Sports Bar», για την συνδρομή τους στην υποδοχή των αιτήσεων εγγραφής των δρομέων.

– Στο Παράρτημα Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στην Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ρόδου, για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

– Σε όλους τους εθελοντές, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του αγώνα και ιδιαίτερα στον κ. Σάββα Χαλκίτη, για την σημαντική βοήθειά του στον καθαρισμό του μονοπατιού και την σηματοδότηση της διαδρομής του αγώνα.

Η αθλητική εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από την Τηλεόραση «ΙΡΙΔΑ» και φωτογραφικά από τους κ.κ. Ιωάννη Μαρκαντώνη & Δημήτριο Μπίλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ν. Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,

Close