ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 !!! ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ….Πρώην έμπειρα και δυνατά ονόματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προτίθενται να καταρτίσουν αυτόνομο ψηφοδέλτιο!!!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αυτόνομα ψηφοδέλτια στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες της Ρόδου, προσανατολίζονται να κατεβάσουν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου  , πρώην στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δεν κρύβουν την απογοήτευση και τον προβληματισμό τους για το τέλμα στο οποίο βρίσκονται σήμερα τα χωριά του από την απουσία του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notosnews στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου πρώην έμπειρα και δυνατά ονόματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που στο παρελθόν ασχολήθηκαν ενεργά με τα κοινά, προτίθενται να καταρτίσουν αυτόνομο ψηφοδέλτιο , για το τοπικό συμβούλιο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσουν στις εκλογές του Μαΐου , και θα αφορά αποκλειστικά τη δημοτική κοινότητα Αρχαγγέλου θα είναι ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό και θα συμμετάσχουν σ’ αυτό ισχυρά ονόματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που άφησαν το αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία όταν ασχολήθηκαν με τα κοινά.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Read previous post:
Το Ντοκιμαντέρ για τα 100χρονα του ΚΚΕ στον κινηματογράφο “Παλλάς” στις 6, 7 και 10 Δεκέμβρη

Από τις 29 Νοέμβρη προβάλλεται στους κινηματογράφους σε πολλές πόλεις της Ελλάδας το Ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας», που είναι αφιερωμένο στα 100

Close