Εκδήλωση- συζήτηση με θέμα «Η συμφωνία των Πρεσπών, ο ρόλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στα Βαλκάνια και οι θέσεις του ΚΚΕ»

Η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση- συζήτηση με θέμα «Η συμφωνία των Πρεσπών, ο ρόλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ  στα Βαλκάνια και οι θέσεις του ΚΚΕ», στα πλαίσια της προσπάθειας πλατιάς ενημέρωσης του λαού για τον πραγματικό χαρακτήρα της συμφωνίας,  την Πέμπτη 24 Γενάρη 2019, στις 7:00 μμ, στο ξενοδοχείο PLAZA.

Η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον σ. Ελισσαίο Βαγενά, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

Μπροστά στη συζήτηση και τη διαδικασία κύρωσης της συμφωνίας στη Βουλή αυτή τη βδομάδα και τη συντονισμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την ουσιαστική στόχευσή της, που δεν είναι άλλη από την πάση θυσία ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, το ΚΚΕ συνεχίζει να αποκαλύπτει τα επικίνδυνα σχέδια για τους λαούς της περιοχής και να παλεύει για την ειρήνη και τη φιλία μεταξύ τους.

Επιπλέον θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 22 Γενάρη, στις 11:30 πμ, στην αίθουσα  Εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο Ρόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Η πρώτη καφετέρια στην Ελλάδα που σερβίρει καφέ σε τραγανό «γκοφρετένιο» ποτήρι που τρώγεται

Τι πιο ονειρικό από ευωδιαστό καφέ, με την γνώριμη ιεροτελεστία να ολοκληρώνεται με την απόλαυση μιας τραγανής γκοφρέτας με σοκολάτα.

Close