Δ. Διακομιχάλης : Δεν υπάρχουν κρούσματα κορονοιού στην Κάλυμνο

Δεν ισχύει η ανακοίνωση περί ύπαρξης δύο κρουσματων κορονοιού στο νησί της Καλύμνου. Αυτό υπογραμμίζει σε γραπτή ανακοίνωση του ο δήμαρχος του νησιού κ Δημήτρης Διακομιχάλης. Στην ουσία ο δήμαρχος ζητά από τα ΜΜΕ να ανασκευάσουν τους τίτλους στην  είδηση που δόθηκε από τον ΕΟΔΥ καθώς η ανακοίνωση του  έχει σταλεί σε όλα τα μέσα.  Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αφορά άλλο νησί της ΠΕ Καλύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

 Σε συνέχεια δημοσιεύματός σας της 17ης/9/2020 με τίτλο «Ο χάρτης του κορωνοϊού στην Ελλάδα-2 κρούσματα στην Κάλυμνο» αναφέρεστε ψευδώς στην ύπαρξη 2 κρουσμάτων στο νησί της Καλύμνου.

Το γεγονός αυτό  δεν ισχύει σύμφωνα με έγκυρες και ασφαλείς πληροφορίες, που προκύπτουν  από τους αρμόδιους φορείς και το Νοσοκομείο Καλύμνου.

Παρακαλούμε -ως εκ τούτου- να ανασκευάσετε άμεσα το δημοσίευμα της εφημερίδας σας αποκαθιστώντας τα αληθινά γεγονότα, ως προς το σκέλος που αφορά την Κάλυμνο, προς αποφυγή ύπαρξης περαιτέρω σύγχυσης αλλά και πρόκλησης αδικαιολόγητης ανησυχίας στους συμπολίτες μας και σε όσους πρόκειται να βρεθούν στο νησί μας  το προσεχές διάστημα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Συμπληρωματικά έργα για το νέο Νοσοκομείο Καρπάθου, ύψους 0,62 εκ. ευρώ, δημοπράτησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Τα δύο έργα, που για μια ακόμη φορά δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητά της, χρηματοδοτούνται και εκτελούνται από την Περιφέρεια Τους

Close