Δωρεάν μετρήσεις για αξιολόγηση μνήμης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer από την εταιρεία “Πανάκεια”

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου ενημερώνει τους πολίτες, ότι το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για ασθενείς με άνοια «Αρσινόη» της εταιρείας Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών  Ψυχικής Υγείας Παιδιών & Ενηλίκων «Πανάκεια», με αφορμή τον Παγκόσμιο μήνα  για τη νόσο Alzheimer, όπως κάθε χρόνο, θα υλοποιήσει δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης στην πόλη μας.

Για το λόγο αυτό απευθύνουμε κάλεσμα, σε όλους όσους το επιθυμούν ότι,  θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών και παράλληλα θα γίνονται μετρήσεις σακχάρου και αρτηριακής πίεσης από δύο νοσηλευτές  της Πανάκεια. Ενημερώνουμε ότι θα ακολουθούνται πιστά όλα τα μέτρα προστασίας  για τον περιορισμό εξάπλωσης της νόσου Covid-19 (χρήση μάσκας, γαντιών, απολύμανση εξοπλισμού και οι σχετικές αποστάσεις).

Οι προληπτικές αυτές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 09.00 – 13.00 στον πεζόδρομο, δίπλα από το “Ακταίον”.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η έγκαιρη διάγνωση ορισμένων νοσημάτων και  η θεραπευτική τους αντιμετώπιση, αυξάνει τα ποιοτικά χρόνια των ασθενών.

 

Για τον Ι.Σ.Ρ.

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Ι. Τσέρκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Στη διάθεση των φιλάθλων κάρτες διαρκείας από την ΚΑΕ Κολοσσός H HOTELS

Η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 Όπως αναφέρεται

Close