Δυσαρέσκεια για τις “απουσίες” στην παράταξη Χατζηδιάκου

Συνεδρίασαν τα μέλη της Δημοτικής Αρχής

Η δυσαρέσκεια για τις απουσίες μελών της Δημοτικής Αρχής, το τελευταίο διάστημα, εκφράστηκε κατά τη συνεδρίαση της δημοτικής πλειοψηφίας, προχθές το βράδυ, η οποία είθισται να συνεδριάζει πριν από κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τα θέματα που βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη της χθεσινοβραδυνής συνεδρίασης του δ.σ., τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, όσο και άλλα μέλη της, καυτηρίασαν το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετές απουσίες από τη συνεδρίαση της παράταξης (σ.σ. τέσσερα μέλη ήταν δικαιολογημένα) προχθές το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για το νέο προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2019, παρ’ όλο που θεωρείται η κορυφαία στιγμή, η εικόνα που παρουσίαζε το σώμα ήταν απογοητευτική λόγω των απουσιών, όχι μόνο στα έδρανα της μειοψηφίας αλλά και της πλειοψηφίας.

Έτσι, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος κάλεσε τους συνεργάτες του να παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις και να είναι «παρόντες» στα καθήκοντά τους και εν τέλει να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους.

Το ίδιο σχολίασαν και κάποια μέλη που πήραν τον λόγο. Κατά τα λοιπά, ο κ. Χατζηδιάκος ζήτησε από τα μέλη της Δημοτικής Αρχής να «τρέξουν» περισσότερο αυτά που έχουν στις αρμοδιότητές τους και να συνεργάζονται.

Πηγή Ροδιακή

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Facebook
Facebook
Read previous post:
Ρόδος: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας στα βράχια Στην περιοχή και δύτες του λιμενικού

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε λίγο μετά τις 11.00 από άνδρες του Λιμενικού Σώματος πτώμα νεαρής γυναίκας, αγνώστων στοιχείων μέχρι και

Close