Δολιοφθορά σε απορριμματοφόρο του Δήμου Καρπάθου

Δολιοφθορά  έγινε  απορριμματοφόρο το οποίο εξυπηρετεί ανάγκες του Δήμου Καρπάθου. Όπως διαπιστώθηκε  κάποιοι έριξαν σοκολατούχο γάλα στο ντεπόζιτο του .  Το γεγονός έχει καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα Καρπάθου.

Για το θέμα εκδόθηκε από το Δήμο Καρπάθου η ακόλουθη ανακοίνωση.

Σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου 2020 διαπιστώθηκε μία απαράδεκτη ενέργεια δολιοφθοράς σε απορριμματοφόρο το οποίο εξυπηρετεί ανάγκες του Δήμου μας.Κάποιοι ασυνείδητοι είχαν την πρόθεση να ρίξουν σοκολατούχο γάλα στο ντεπόζιτο καυσίμων του.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος και γιατί έκανε κάτι τέτοιο, όμως οφείλουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον μας. Είναι απαράδεκτες τέτοιες ενέργειες που προξενούν φθορές στα υλικοτεχνικά μέσα του Δήμου μας, τα οποία χρησιμοποιούνται στον τομέα της καθαριότητας.

Παρακαλούμε τους ευσυνείδητους δημότες να είναι ιδιαίτερα παρατηρητικοί για τυχόν άλλες τέτοιες ενέργειες και σε περίπτωση που αντιληφθούν κάτι,να ειδοποιήσουν αμέσως το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο τύπου του Δήμου Καρπάθου  το γεγονός έχει καταγγελθεί ήδη στο Α.Τ  προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες για τον εντοπισμών των δραστών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Επίσκεψη μελισσοκόμων στον αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη

Την επίσκεψη του προέδρου Γιάννη Γαβαλά και γραμματέα Μιχάλη Πλάτση του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Καλύμνου «ο Θυμαρίτης» δέχτηκε χθες στο γραφείο

Close