ΔΙΑΚΡΙΣΗ TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικών με την επωνυμία «Ευκλείδης», ο οποίος είναι ο δεύτερος κατά σειρά διαγωνισμός μετά τον «Θαλή». Τα θέματα αυτού του διαγωνισμού είναι αυξημένης δυσκολίας και ένα μικρό ποσοστό περίπου των μαθητών διακρίνονται και μπορούν να συμμετέχουν στον επόμενο διαγωνισμό την Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης».

Στο φετινό διαγωνισμό διακρίθηκε ένας μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πιο συγκεκριμένα, από την Α΄ τάξη του Λυκείου διακρίθηκε ο Γιώργος Κοντός του Μανώλη και της Ελισάβετ.

Επισημαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Κοντός διακρίνεται σε διαγωνισμούς Μαθηματικών. Μάλιστα, αξίζει να επισημανθεί ότι στους διαγωνισμούς μαθηματικών «Εύδημος» και «Ίππαρχος» που διοργάνωσε το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ε.Μ.Ε. το σχολικό έτος 2015-2016 για την Α΄ τάξη του Γυμνασίου, κατέκτησε 2ο βραβείο, ενώ ήταν μαθητής της Στ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου. Επίσης, ως μαθητής της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης».

Η τρίτη και τελευταία φάση του διαγωνισμού της Ε.Μ.Ε. με την επωνυμία Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον Γιώργο Κοντό για τις διακρίσεις του και του εύχεται πάντα επιτυχίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Αγιος Βαλεντίνος: Πώς γιορτάζουν οι Ελληνες την ημέρα των ερωτευμένων, τι δώρα κάνουν

Τα τελευταία 24ωρα οι βιτρίνες της Θεσσαλονίκης έχουν "ντυθεί" στα κόκκινα με καρδούλες, λουλούδια, λούτρινα κουκλάκια και εντυπωσιακά γλυκά να

Close