Δημοσκόπηση MRB για κορωνοϊό: Ικανοποιημένοι 7 στους 10 Έλληνες από τα μέτρα της κυβέρνησης

Δημοσκόπηση MRB για κορωνοϊό: Ικανοποιημένοι 7 στους 10 Έλληνες από τα μέτρα  της κυβέρνησης

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται 7 στους 10 Έλληνες από τους χειρισμούς και τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως αποκαλύπτει δημοσκόπηση της MRB.

Η δημοσκόπηση, που έγινε για λογαριασμό του Star, δείχνει ότι το 56,2% των πολιτών θεωρεί ότι ο κορωνοϊός είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα, ενώ το 70,7% χαρακτηρίζει «σίγουρα και μάλλον θετικά» τα μέτρα της κυβέρνησης.

Οι χειρισμοί του Βασίλη Κικίλια και της ομάδας του στο υπουργείο Υγείας θεωρούνται «σίγουρα ή μάλλον θετικοί» από το 71,1%.

Κρίνοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ο 41,9 % τη χαρακτηρίζει πολύ και αρκετά υπεύθυνη, ενώ το 39,5% λίγο ή καθόλου υπεύθυνη.

Αρνητικά αξιολογεί το 55,7% τη στάση της Εκκλησίας.

Η πλειοψηφία των πολιτών σε ποσοστό 55,7% θεωρεί ότι η πολιτεία και η κρατικοί φορείς θα μπορέσουν να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού ενώ το 39,7% πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσουν να την περιορίσουν.

https://www.cnn.gr/news/politiki/story/212148/dimoskopisi-mrb-gia-koronoio-ikanopoiimenoi-7-stoys-10-ellines-apo-ta-metra-tis-kyvernisis

Απάντηση

Read previous post:
Κορωνοϊός: Ποιοι δικαιούνται τα 800 ευρώ – Πότε θα καταβληθούν

Τρίτη δέσμη οικονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορωνοϊού ανακοίνωσαν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομικών

Close