Δημήτρης Γάκης: «Η εγκατάσταση τροχήλατης οδοντιατρικής μονάδας στο Νοσοκομείο της Ρόδου για ΑμεΑ είναι ένα σημαντικό βήμα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ατόμων με Αναπηρία»

Μετά την εγκατάσταση ειδικής τροχήλατης οδοντιατρικής μονάδας για διενέργεια οδοντιατρικών επεμβάσεων υπό γενική αναισθησία σε ΑμεΑ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης δήλωσε:

«Η εγκατάσταση τροχήλατης οδοντιατρικής καρέκλας στο νοσοκομείο Ρόδου για την προσφορά υπηρεσιών σε ΑμεΑ είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ατόμων με Αναπηρία. Αποτελεί δικαίωση των αγώνων του αναπηρικού κινήματος πριν απ’ όλα και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που και οι δικές μου προσπάθειές για την υπεράσπιση ενός δίκαιου αιτήματος συντέλεσαν στην ικανοποίησή του. Παρά τις αντιδράσεις, τις δυσκολίες, τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, τα κάθε λογής εμπόδια που αντιμετωπίσαμε στην πορεία προς την υλοποίηση αυτού του στόχου η σημερινή επίτευξή του με γεμίζει αισιοδοξία και ενισχύει την απόφασή μου να συνεχίσω, μέσα από την κοινοβουλευτική μου δράση να εργάζομαι, σε συνεργασία με την κοινωνία των πολιτών, για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής για όλους τους νησιώτες. Ιδιαίτερα για τις πιο ευάλωτες ομάδες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Η παιδική παράσταση «Πινόκιο» την Κυριακή 17/02 στο κινηματοθέατρο Μετροπολ

Ηιστορίατηςπιοδιάσημηςμαριονέτας,ζωντανεύειεπίσκηνήςκαισυγκινείμικρούςκαιμεγάλους!!! Η πιο γοητευτικήκλασσικήπεριπέτεια του κόσμου, η ιστορία του Πινόκιο, του ξύλινουπαιδιού με την χρυσήκαρδιά και τον αδαμάντινοχαρακτήρα, έρχεται για

Close