Δεκτό το αίτημα του δημάρχου Πάτμου, 400 rapid test Δευτέρα και Τρίτη από το ΕΟΔΥ

Άμεσα δεκτό έγινε από τον ΕΟΔΥ το κοινό αίτημα του Δημάρχου Πάτμου  κ. Λευτέρη Πέντε και του προέδρου του Κέντρου Υγείας κ. Αντώνη Γαμπιέρη  για τη μετάβαση νέου κλιμακίου στο νησί με στόχο την ενίσχυση της  προσπάθειας εντοπισμού κρουσμάτων και ιχνηλάτησης επαφών στην Πάτμο μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας κάλεσε τηλεφωνικά τον Δήμαρχο Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, προκειμένου να τον ενημερώσει  για την απόφαση του Οργανισμού να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα του και να αποστείλει στην Πάτμο  κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από την Κάλυμνο που θα πραγματοποιήσει  400 νέους ελέγχους – rapid tests, τη Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020.

Την ίδια ημέρα Τετάρτη, ο Δήμαρχος είχε εκτενή τηλεφωνική επικοινωνία και  με τον Γενικό Γραμματέα Αντιστράτηγο Π.Σ. ε.α. Βασίλειο Παπαγεωργίου σχετικά με θέματα ενημέρωσης και συντονισμού των  αρμόδιων ελεγκτικών οργάνων του νησιού, δηλαδή των τοπικών Αστυνομικών Αρχών και του Λιμενικού Σώματος.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτμου, που ήδη προετοιμάζεται για την διεξαγωγή της επιχείρησης του ΕΟΔΥ της Δευτέρας,  ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Αρκουμανέα και Παπαγεωργίου για την ανταπόκριση τους στη κινητοποίηση του Δήμου σε θέματα υψίστης προτεραιότητας που αφορούν στη Δημόσια Υγεία του τόπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Κορονοϊός: 2.581 νέα κρούσματα στη χώρα, 1 στην ΠΕ Καλύμνου, 3 στην ΠΕ Κω και 6 στην ΠΕ Ρόδου

Μπορεί τα κρούσματα να εμφανίζονται μειωμένα σήμερα, ωστόσο τόσο ο αριθμός των θανάτων, όσο και αυτός των διασωληνωμένων αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.

Close