Αντώνης Β. Καμπουράκης: Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και με κοινή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε στον τουρισμό!

Στον αγώνα που δίνουν όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό   και η  τοπική αυτοδιοίκηση  πρώτου και δευτέρου βαθμού  αναφέρεται με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Ο κ. Αντώνης Καμπουράκης γνώστης και ο ίδιος των θεμάτων του τουρισμού  λόγω της μακράς πορείας του στον κλάδο τόνισε πως η   Ρόδος πρωταγωνιστεί στον παγκόσμιο τουρισμό παρά τις μεγάλες προκλήσεις  και τις δυσκολίες που έφερε  η πανδημία .

Αφορμή  για την ανάρτηση  και η παρουσίαση των στοιχείων που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα  από την Πρωτοβουλία των Φορέων για τον τουρισμό.

Άλλωστε όπως τόνισε η εκπρόσωπος τύπου του πρωτοβουλίας φορέων του τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Μαρία Σμιλίδου καθώς το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε.

«Η  Ρόδος πρωταγωνιστεί στον παγκόσμιο Τουρισμό παρά τις μεγάλες προκλήσεις  και τις δυσκολίες που έφερε  η πανδημία . Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις  μας και με κοινή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε.

Έχοντας ως βασικό στόχο την ενίσχυση των υποδομών μας ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα ζωής και η βιωσιμότητα του τόπου μας για κατοίκους και επισκέπτες», υπογράμμισε στην ανάρτηση του ο δήμαρχος Ρόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Ν. Δένδιας : Επεκτείνεται και η δικαιοδοσία της ΕΕ στην περιοχή που ορίζει η ΑΟΖ με την Αίγυπτο

«Η Συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου δεν επεκτείνει απλώς το εύρος άσκησης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά επεκτείνει

Close