Από 1η Νοεμβρίου σε ισχύ το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών για το άνοιγμα των καταστημάτων προτείνει το ακόλουθο χειμερινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων:

Δευτέρα10:00 έως 18:00
Τρίτη 10:00 έως 18:00
Τετάρτη10:00 έως 18:00
Πέμπτη10:00 έως 18:00
Παρασκευή10:00 έως 18:00
Σαββάτο10:00 έως 18:00
Κυριακή & Αργίες Κλειστά

Η ισχύς του Χειμερινού ωραρίου ξεκινάει από τις 1 Νοεμβρίου 2020 έως τις 31 Μαρτίου 2021  Υπενθυμίζουμε ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι σε ισχύ και θα πρέπει να τηρούνται. Η κατάλληλη  προετοιμασία των επιχειρήσεων και η ενεργή συμμετοχή των καταναλωτών στα μέτρα προφύλαξης θα εξασφαλίσουν ένα ασφαλές περιβάλλον λειτουργίας για όλους.

  • Φροντίζουμε να υπάρχουν απολυμαντικό υγρό σε εμφανή θέση, γάντια και μάσκες για όποιον ζητήσει,
  • να υπάρχει συνεχής αερισμός με φρέσκο αέρα και φυσικό φως στην επιχείρηση,
  • να απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάθετες επιφάνειες και κοινόχρηστα αντικείμενα και συσκευές,
  • ζητάμε από τον πελάτη να βάλει ο ίδιος την κάρτα στο POS, κατά τις συναλλαγές, με πιστωτικές κάρτες. Αγαπητοί συνάδελφοι, για ακόμη μία φορά καλούμαστε σε περίοδο κρίσης, να τηρήσουμε υπεύθυνη στάση, με σωστή ενημέρωση, σωστή προετοιμασία και σωστή εφαρμογή.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Ο Μ. Κεφαλογιάννης εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις διαπραγματεύσεις για να καταστεί Κανονισμός της ΕΕ το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης

Με τη συνάντηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ  Μανώλη Κεφαλογιάννη με την Επίτροπο Συνοχής Ελίζα Φερέιρα και με τον πρόεδρο της

Close