Αντώνης Καμπουράκης ανεβάζει τους τόνους: Αλαζονεία, αμετροέπεια και ξερολισμό καταλογίζει στη δημοτική αρχή.

Αν η απερχόμενη Δημοτική Αρχή είναι ευτυχής με την κατάσταση στο λιμάνι της Ρόδου, με γεια της και χαρά της. Η κοινωνία του νησιού μας έχει διαφορετική άποψη κι αυτή ακριβώς ανέδειξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης με τις πρόσφατες δηλώσεις του.
Όσοι με αλαζονεία, αμετροέπεια και ξερολισμό επιχειρούν να εξωραΐσουν την πραγματικότητα, εμφανίζοντας το μαύρο σαν άσπρο για να αυτοδικαιωθούν, απλά επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα να απαλλαγεί το νησί μας από το ύφος και το ήθος της σημερινής τοπικής διακυβέρνησης. Όσες μακροσκελείς ανακοινώσεις κι αν γράψουν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Είναι μόνον λόγια στη θέση έργων, που ασυγχώρητα δεν έγιναν.
Τα δεδομένα ωστόσο έχουν αλλάξει πλέον και είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν και να το αποδεχθούν, όλοι αυτοί που ενώ έκλεισε ο κύκλος τους, πιστεύουν ακόμη πως έχουν να κάνουν με ιθαγενείς και μπορούν να τους ξεγελάσουν, με… χάντρες και καθρεπτάκια.
Θα πάρουν πολύ σύντομα την απάντηση που τους αξίζει.
Κυρίως όμως ο Τόπος μας, η Ρόδος μας θα πάει μπροστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Η θέση της “ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ” για τη διοργάνωση debate από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης

Δ. Κρητικός: θα συμμετάσχουμε σε debate όταν ανακοινωθούν τα ονόματα των συμβούλων και τα προγράμματα των συνδυασμών   Με αφορμή

Close