Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημήτρης Τσίκκης από την παράταξη του Δημάρχου Ρόδου

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής Ρόδου κατέθεσε ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Η παραίτησή του κατατέθηκε απευθείας στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κ. Βαγγέλη Μανδρακό, όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός και κοινοποιήθηκε επίσης στον Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Στο περιεχόμενο της επιστολής του αναφέρει συγκεκριμένα:

Κύριε πρόεδρε του Δ.Σ.,

Αγαπητοί συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Μετά την δήλωση του Δημάρχου στην συνεδρίαση της παράταξης πριν το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του 2018 να θέσουμε στην διάθεση του τις παραιτήσεις μας όλοι οι αντιδήμαρχοι, δηλώνω την παραίτηση μου από την θέση του Αντιδημάρχου Ρόδου, ΚΑΙ:

Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 4 του Καλλικράτη.

Από την έναρξη της θητείας της Δημοτικής Αρχής μέχρι και σήμερα άσκησα τα καθήκοντά μου, τόσο από τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ όσο και του Αντιδημάρχου, με συνέπεια και εργαζόμενος σκληρά και κρατώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους, δίχως να κατακλύζομαι, από αισθήματα,αλαζονείας, υπεροψίας και έπαρσης, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του συλλογικού συμφέροντος και όχι του προσωπικού.

Με την ευκαιρία θα ήθελα  να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς το σύνολο των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ μου, των Υπηρεσιών και εργαζομένων του δήμου και περισσότερο προς εκείνους τους εργαζόμενους και συνεργάτες που καθημερινά δίναμε τον δικό μας αγώνα στους τομείς ευθύνης μας.

Κάνω σαφές ότι από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό αυτού του τόπου.

Τέλος, ζητώ να εφαρμοστεί το άρθρο 66 παρ.6 του Καλλικράτη και να απαλλαγώ από όλες τις Επιτροπές στις οποίες ορίστηκα από την παράταξη, όπως προβλέπεται σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης Δημοτικού Συμβούλου.

Δημήτριος Ν. ΤΣΙΚΚΗΣ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου ΡΟΔΟΥ

Πηγή Ροδιακή – Notosnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Ερχεται ο «Τηλέμαχος» με χιόνια, ισχυρό παγετό και καταιγίδες

Νέο κύμα κακοκαιρία θα σαρώσει τη χώρα από τη Δευτέρα, καθώς έρχεται ο «Τηλέμαχος», με κύρια χαρακτηριστικά το δριμύ ψύχος,

Close