Ανάκληση για 253 Audi Q5 ετών παραγωγής 2015 έως 2019

Αντικατάσταση των κλιπ στερέωσης των καλυμμάτων των θόλων τροχών

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Kosmocar A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Audi στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου σε μοντέλα Q5.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 253 οχήματα, παραγωγής ετών 2015 έως 2019. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται τα καλύμματα των οπίσθιων θόλων τροχών να είναι ανεπαρκώς στερεωμένα στο αμάξωμα και σε μια τέτοια περίπτωση ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποσπαστούν με την πάροδο του χρόνου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Service Audi της εταιρείας Kosmocar A.E. για να γίνει αντικατάσταση των κλιπ στερέωσης στην περιοχή των καλυμμάτων των θόλων τροχών με εξαρτήματα άλλου τύπου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Audi στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09:00-18:00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
«Καίει» το μεταναστευτικό: Βουλιάζουν τα νησιά, βράζουν οι τοπικές κοινωνίες και τα κόμματα τσακώνονται

«Φωτιές» άναψε στο πολιτικό σκηνικό η δραματική, πλην ειλικρινής, παραδοχή του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την κατάσταση

Close