Αλλαγές προϊσταμένων στον δήμο με απόφαση του δημάρχου

Nέες αλλαγές προϊσταμένων θα υπάρξουν στον δήμο της Ρόδου, ύστερα από χθεσινές αποφάσεις του δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές έχουν ως εξής:
– Στη διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών τοποθετήθηκε ως προϊσταμένη η κ. Βεατρίκη-Καλλιόπη Σέρβου του κλάδου ΠΕ Οικονομολόγων, Βαθμού Α’.
– Στη διεύθυνση Ληξιαρχείου και Μητρώων τοποθετήθηκε ως προϊσταμένη η κ. Παρασκευή Καλογήρου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού βαθμού Α’.

– Στο τμήμα προστασίας τρίτης ηλικίας της διεύθυνσης κοινωνικής πολιτικής και Υγείας τοποθετήθηκε ως προϊστάμενος ο κ. Κωνσταντίνος Αποστολίδης του κλάδου Δ.Ε. Διοικητικού, βαθμού Α’.
– Με απόφαση επίσης του δημάρχου κ. Καμπουράκη και του αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Τηλ. Καμπούρη, στις θέσεις του δημοτικού ταμία ορίστηκαν οι:

“01) τη μόνιμη υπάλληλο του Δήμου μας κα Ανθή Κατσαρά του Βασιλείου, Δ.Ε. Διοικητικού, προϊσταμένη του Τμήματος Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, από κοινού μαζί με 02) τον μόνιμο υπάλληλο του Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο του Σωτηρίου, ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, είτε εναλλακτικά από κοινού (με δύο (2) υπογραφές) 01) τη μόνιμη υπάλληλο του Δήμου μας κα Ανθή Κατσαρά του Βασιλείου, Δ.Ε. Διοικητικού, προϊσταμένη του Τμήματος Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, από κοινού  (με δύο (2) υπογραφές) μαζί με 02) τη μόνιμη υπάλληλο του Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου κα Σοφία Μαντικού του Γεωργίου, ΔΕ Διοικητικού,  για την υπογραφή κοινού (με δύο (2) υπογραφές) όλων των Χρηματικών Εντολών,  καθώς και για την από κοινού ψηφιακή διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών μας.
Οι ανωτέρω υπάλληλοι αναλαμβάνουν το σύνολο των σχετικών αρμοδιοτήτων που προβλέπονται από την ισχύουσα κείμενη νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων την είσπραξη  και εξόφληση όλων των τραπεζικών εργασιών, την υπογραφή επιταγών, τη διαχείριση όλων των τραπεζικών λογαριασμών και των κάθε είδους χρηματικών μέσων του Δήμου,  καθώς και την πρόσβαση και πλήρη διαχείριση της ηλεκτρονικής Τραπεζικής (internet banking) σε όλα τα Τραπεζικά Ιδρύματα,  καθώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος και εκπροσωπεί το Δήμο απέναντι στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για τη διαχείριση των λογαριασμών, ΠΑΝΤΑ από κοινού με δύο (2) υπογραφές, ΠΑΝΤΑ της κα Ανθής Κατσαρά του Βασιλείου, με έναν (1) εκ των δύο (2) άλλων από κοινού”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
“Φωτιά” στις τιμές του τσίπουρου – “Ζάλη” προκαλεί η επικείμενη αύξηση του ΕΦΚ

"Ζάλη" έχει προκαλέσει στους Έλληνες αποσταγματοποιούς η επικείμενη αύξηση του ΕΦΚ στο τσίπουρο, εκτινάσσοντας την τιμή του στα 15- 16 ευρώ

Close