Ακαδημαϊκός υποστηρίζει ότι η ομοφυλοφιλία οφείλεται σε σκουλήκι στον πρωκτό που τρέφεται με σπέρμα

Μια ακαδημαϊκός από το Κουβέιτ δήλωσε ότι κατασκεύασε ένα υπόθετο που σε «απαλλάσσει» από την ομοφυλοφιλία.

Ο λόγος για τη Mariam Al-Sohel, η οποία εμφανίστηκε στο Scope TV για να εξηγήσει πώς λειτουργεί το ιατρικό φάρμακο που βασίζεται σε μια ισλαμική προφητεία.

«Ανακάλυψα θεραπευτικά υπόθετα που περιορίζουν τη σεξουαλική επιθυμία των αγοριών του τρίτου φύλου», είπε. «Αλλά και των κοριτσιών του τέταρτου φύλου.»

Όταν ερωτήθηκε για το τι αναγνωρίζει ως τρίτο και τέταρτο φύλο, η Al-Sohel απάντησε: «Το τρίτο φύλο είναι τα θηλυπρεπή αγόρια και το τέταρτο οι αρρενωπές λεσβίες».

Τόνισε μάλιστα ότι: «Αυτά όλα είναι επιστήμη, οπότε δεν πρέπει να ντρεπόμαστε.»

Σύμφωνα με τη Al-Sohel: «Η σεξουαλική παρόρμηση αναπτύσσεται όταν ένα άτομο δέχεται σεξουαλική επίθεση. Και μετά συνεχίζεται επειδή υπάρχει ένα σκουλήκι στον πρωκτό που τρέφεται με σπέρμα».

«Αυτό που έκανα ήταν να δημιουργήσω υπόθετα, τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους άνδρες που έχουν πρόβλημα. Αντιμετωπίζει αυτές τις παρορμήσεις εξοντώνοντας το σκουλήκι που τρέφεται με σπέρμα.»

H Al-Sohel συνέχισε να εξηγεί ότι ανακάλυψε δύο διαφορετικά υπόθετα – ένα υπόθετο για τους gay άνδρες και ένα για τις λεσβίες. «Τα συστατικά είναι ακριβώς τα ίδια, διαφέρουν όμως σε χρώμα».

Τα LGBT+ δικαιώματα στο Κουβέιτ

Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να είσαι LGBTI στο Κουβέιτ. Η gay σεξουαλική δραστηριότητα είναι παράνομη και τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο ή με έξι χρόνια φυλάκισης.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Αύγουστος Κορτώ: Η συγκλονιστική περιγραφή για την απόπειρα αυτοκτονίας του

«Πριν ένα χρόνο, έπειτα από σκληρή μάχη με την κατάθλιψη, προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου» Μια συγκλονιστική εξομολόγηση

Close