Έκτακτα μέτρα αναμένεται να ληφθούν για την διασταύρωση – καρμανιόλα στη Ρόδο

Εξαιτίας των πολλαπλών τροχαίων που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα

Έκτακτα μέτρα, αναμένεται να ληφθούν στην διασταύρωση της οδού Καναδά και Ιωάννη Δενδρινού, όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρήθηκε έξαρση των τροχαίων ατυχημάτων, με αποκορύφωμα την πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, η οποία κατεγράφη σε βίντεο,  που έκοψε την ανάσα σε χιλιάδες κατοίκους του νησιού μας.
Στην συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν σημειωθεί και τροχαία δυστυχήματα στο παρελθόν, ενώ μόνο μέσα σε μία μέρα κατεγράφησαν τρία τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών.
Το γεγονός αυτό (που οφείλεται βεβαίως στην απροσεξία των οδηγών και την κατάφωρη παραβίαση του ΚΟΚ) έχει ανησυχήσει τις αρμόδιες αρχές (Δήμο και Τροχαία Ρόδου) και  μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να παρθεί συγκεκριμένη πρωτοβουλία για τη λήψη πρόσθετων μέτρων που θα προφυλάξουν τους οδηγούς.
Μεταξύ των άλλων εξετάζεται το ενδεχόμενο τοποθέτησης ειδικής σήμανσης επί του εδάφους (μάτια γάτας και αναγραφή STOP) αλλά και το ενδεχόμενο τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών, δεδομένου του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου που παρατηρείται στην περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Πηγή Ροδιακή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Χ.Χάφταρ: «Ερντογάν και Τουρκία είναι εγκληματίες -Η Ελλάδα έγραψε Ιστορία και είναι φίλη μας»

Ο λογαριασμός του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) στο Twitter, που απηχεί τις απόψεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ ,ετά το «ευχαριστώ»

Close