Άμεση παρέμβαση στις δομές των νοσοκομείων Ρόδου και Κω!

«Αν θέλουμε δηλαδή η φετινή χρονιά να έχει κάποια θετικά αποτελέσματα, πρέπει άμεσα να παρέμβουμε στις υγειονομικές δομές των μεγάλων τουλάχιστον νοσοκομείων, της Ρόδου και της Κω. Την επανάπαυση μας όμως σε αυτόν τον κρίσιμο παράγοντα για το μέλλον των νησιών μας, την πληρώνουμε ήδη: Με την κατάταξη των νησιών από το υπουργείο Υγείας σε τρεις κατηγορίες που καταγράφουν το «επίπεδο υγειονομικής ασφαλείας» των νησιών»

Αυτό υπογραμμίζει σε γραπτή δήλωση του ο τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Δημήτρης Γάκης με αφορμή το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη κατάταξη από το υπουργείο Υγείας των νησιών τρεις κατηγορίες ανάλογα με το επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας.

Αναλυτικά ο κ. Γάκης δηλώνει τα ακόλουθα:

 «Απ’ την αρχή της κρίσης το φωνάζουμε με όλη τη δύναμη του δίκιου και των προσδοκιών των συμπολιτών μας, ότι εκείνο που θα πρέπει να προσεχθεί στην «επανεκκίνηση του τουρισμού» είναι η υγειονομική θωράκιση των νησιών μας έτσι ώστε να δημιουργηθεί κλίμα ασφάλειας στους επισκέπτες μας.

Αν θέλουμε δηλαδή η φετινή χρονιά να έχει κάποια θετικά αποτελέσματα, πρέπει άμεσα να παρέμβουμε στις υγειονομικές δομές των μεγάλων τουλάχιστον νοσοκομείων, της Ρόδου και της Κω. Την επανάπαυση μας όμως σε αυτόν τον κρίσιμο παράγοντα για το μέλλον των νησιών μας, την πληρώνουμε ήδη: Με την κατάταξη των νησιών από το υπουργείο Υγείας σε τρεις κατηγορίες που καταγράφουν το «επίπεδο υγειονομικής ασφαλείας» των νησιών.

Όλα τα νησιά μας, εκτός από ένα, βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη κατηγορία, μετρίου δηλαδή και υψηλού κινδύνου και μειωμένης υγειονομικής ασφαλείας. Οι ευθύνες του υπουργείου Υγείας και του υπουργείου Τουρισμού είναι τεράστιες. Οι ευθύνες των τοπικών παραγόντων είναι ακόμα μεγαλύτερες, γιατί δείχνει ότι «μας πιάσανε στον ύπνο». Διότι, είναι γνωστό, ότι όταν θέλεις να ενισχύσεις κάποιον υποβαθμίζεις τους ανταγωνιστές του.

Όλα τα νησιά βρίσκονται λοιπόν στην δεύτερη και τρίτη «αυξημένου κινδύνου» κατηγορίες, εκτός από ένα: Τη Μεγαλόνησο. Η μεγάλη πολιτική οικογένεια που σήμερα κυβερνάει τη χώρα, γνωστής καταγωγής, έκανε πάλι τη δουλειά της; Ποιος θα μπορούσε να πείσει ακόμα και τον πιο καλοπροαίρετο νησιώτη ότι η ενίσχυση της Μεγαλονήσου δεν είναι μελετημένη, οργανωμένη και εκτελεσμένη από την οικογένεια Μητσοτάκη;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού μίλησε στη Βουλή η Μ. Ιατρίδη

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ψυχραιμία, σοβαρότητα και ρεαλισμό αντιμετωπίζει μια κατάσταση που όμοιά της δεν έχει ζήσει κανείς

Close