Άμεση επέμβαση των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου για την αποκατάσταση ζημιών σε επιστήλια καλάθια από βανδαλισμούς στο κέντρο της πόλης μας.

Χθες το πρωί, ενεργώντας άμεσα, οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου με βοήθεια και υπαλλήλων της «Enact-Stirixis» προέβησαν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε επιστήλια καλαθάκια απορριμμάτων επί της οδού Πλαστήρα στο κέντρο της πόλης μας, από βανδαλισμούς αγνώστων.

.Το σημαντικότεροι μήνυμα που όλοι οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και ο Αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Παλαιολόγου Μιχάλης θέλουν να περάσουν με αφορμή αυτό το γεγονός που δυστυχώς προστίθεται σε πληθώρα παρόμοιων, είναι η ανάγκη που υπάρχει να είμαστε όλοι οι πολίτες ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψή μας κάτι ανάλογο να ενημερώνουμε άμεσα την Αστυνομία.

Τα φαινόμενα βανδαλισμών σε κάδους και καλαθάκια καθώς και άνομης απόρριψης απορριμμάτων και μπαζών έχουν δυστυχώς αυξηθεί, παρά το αυτονόητο ότι η προστασία της δημόσιας περιούσιας και του φυσικού περιβάλλοντος πρέπει να είναι πρωτίστης σημασίας για όλους μας.

 

Please follow and like us:
onpost_follow 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Δικά τους ουρανός και έδαφος -Οι αλεξιπτωτιστές του Στρατού εντυπωσίασαν [εικόνες]

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρακολούθησε τη διεξαγωγή του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή. Σε αυτή συμμετείχαν

Close